Pladijsfilet met wortelpuree, oesterzwammen en zeekraal

Ingrediƫnten: ( 4 personen)

800g pladijsfilets ( eventueel te bestellen via de rubriek take away & delivery op de site)
200g zeekraal
400g wortelen
200g oesterzwammen
1 flesje Brothway vegan bouillon *
zwarte peper
olijfolie*
ghee*
afwerking: verse basilicum

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de oesterzwammen in repen, stoof die aan in olijfolie en kruid naar smaak met peper en zout. 
Stoof de zeekraal in een mooie hoeveelheid olijfolie tot ze beetgaar zijn. ( dit vraagt niet zo veel tijd)  Kruid ze met peper. ( geen zout omdat de zeekraal zoutig smaakt) 
Schil de wortel, snij die in stukken en kook die gaar in de Brothway bouillon. Mix nadien tot een gladde puree en kruid naar smaak met peper.
Bak de pladijsfilets in ghee ( zo krijg je een lekkere botersmaak), kruid met peper en zout.
Leg eerst de wortelpuree op het bord, daarop de oesterzwammen, daarop de zeekraal en de vis, werk af met verse basilicum.

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.