Witloof rolletjes met zalm en knolselderbechamel

Ingrediënten: ( 2 personen) 

300g witloof
200g gerookte zalm ( eventueel verkrijgbaar via de webshop van de verse voeding)
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*

Voor de bechamel:
100g knolselder
ongeveer 200ml amandelmelk
¼ van een koffielepel johannesbroodpitmeel*
4 eetlepels edelgistvlokken*
snuifje nootmuskaat
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent 

Bereiding:

Verwarm de oven op 180°C
Maak de witloofstronkjes schoon, snij ze in de lengte door en bak ze beetgaar in olijfolie ( voeg eventueel een beetje water toe). Kruid met peper en zout.
Snij de knolselder in kleine stukjes, doe ze in een kleine kookpot ( zodat de blokjes in de melk zitten) samen met het johannesbroodpitmeel en de amandelmelk, en kook deze gaar.
Als de knolselder gaar is dan mix je die tot een gladde massa. Is je saus te dik, voeg dan nog wat melk toe. Kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Voeg de edelgistvlokken op het laatste moment toe en meng alles nog even door.
Laat het witloof uitlekken op keukenpapier. Wikkel ze dan in de gerookte zalm. ( verdeel je zalm over de stukken witloof).
Schik de rolletjes in een ovenschaal en giet er de knolselder bechamel over.
Zet deze voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie