Zeetongfilets met romige prei en spinazie

Ingrediënten: ( 2 personen)

300g zeetongfilets
400g verse spinazie ( om 200g bereid over te houden)
200g prei
1/2 potje boursin cousine light met look en verse kruiden
30g gemalen parmezaanse kaas
gehakte peterselie
zwarte peper
himalayazout*
olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°. Stoof de spinazie in olijfolie, kruid met peper en zout. Giet die af in een vergiet en als die koud is knijp je het vocht er goed uit. Snij de prei in ringen en stoof die aan in olijfolie, voeg de uitgeknepen spinazie toe. Voeg daarna de boursin cuisine toe. Giet dat mengsel in een ovenschotel. Plooi de rauwe tongfilets dubbel en leg die op de groenten, duw ze even wat naar beneden in de groentesaus, je moet de filets wel nog kunnen zien. Strooi daarop de parmezaanse kaas en zet de ovenschotel voor 15 min. in de oven.  Als de schotel klaar is strooi je er nog de gehakte peterselie over.

Per persoon kom je aan 1 eiwitportie en 1 groentenportie.