Provençaals stoofpotje van konijn

Ingrediënten ( 2personen)

2  konijnebillen van elk +/-150g
150g wortel
150g ui
1 teentje look
kokosvet extra vierge*
2 koffielepels Provençaalse kruiden
2 blaadjes laurier
1 bokaal  tomatensaus zonder suiker*
150ml rode wijn  van Pure the winery * ( die is zonder suiker)
3 eetlepels tomatenpuree zonder suiker
180ml Brothway chicken-curcuma bouillon*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de look fijn, de wortel in blokjes en de ui in parten.
Verwarm het kokosvet en schroei de bouten aan alle kanten dicht.
Doe er de ui en look bij aan de zijkant en stoof deze wat aan.
Voeg er dan de provencaalse kruiden aan toe, de laurierblaadjes, de wortelen, de tomatensaus, rode wijn, de bouillon en de tomatenpuree.
Roer alles door elkaar.
Zet het deksel op de pot en laat gaar sudderen op een zacht vuurtje,  tot je merkt dat het vlees goed zacht is.
Serveer met konjac spaghetti, quinoa of boekweitcouscous en geniet met een glaasje rode wijn van Pure the winery*

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.