Chocolade brownie

Ingrediënten ( 4 porties):

30g havervlokken*
1 banaan
1 ei
2 eetlepels cacaopoeder*
1 eetlepel choQola*
100ml amandelmelk
½ koffielepel bakpoeder*
stevia 100% ( naar wens) *
snuifje himalayazout*

170ml griekse yoghurt 0%
300g vers rood fruit naar wens

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 175°. Doe de havervlokken in een blender, maal die fijn en voeg daarna alle andere ingrediënten toe uitgezonderd de choQola, de griekse yoghurt en het rood fruit. Mix alles tot een glad papje. Voeg dan de choQola toe en meng zacht met een spatel. Giet het deeg in een met bakpapier bedekte vorm ( een kleine vorm) en bak voor +/- 35 minuten in de oven tot die mooi gaar is. (best even prikken om te zien of hij gaar is )
Laat de cake afkoelen ( of eet hem lauw), snij die in 4 stukken. Verdeel over de 4 brownies de griekse yoghurt en het rood fruit.

Per brownies is dit 1 fruitportie, ½ vezelportie en ½ eiwitportie.