Muffin van duo cake

muffin van duo cake

Ingrediënten: ( 1 cake, 6 porties)


1 zakje Leef & Eet duo cake*
2 rijpe bananen
50g gekookte rode biet
2 soeplepels bietenkookvocht
6 eieren
1 koffielepel vloeibare stevia 100%*
2 eetlepels ghee*
Verwerking:1 eetlepel kokosolie
Afwerking: 1 gekoeld blikje kokosmelk, blauwe bessen

Bereiding: 


Verwarm de oven op 160°C.  Blender de banaan, de stevia, de rode biet en het bietenvocht goed glad en egaal van kleur. Klop de eieren los en
goed luchtig. Roer de 2 mengsels samen en meng met de cakemix. Voeg de ghee toe. Goed egaal roeren!  Verdeel het deeg in kleine vormpjes en bak 25 à 30min (even prikken ter controle) Laten afkoelen op een rooster.  Schep het bovenste vaste gedeelte van de kokosroom en klop glad met eventueel een beetje stevia, verdeel de "toefjes" op je cake en werk af met een blauwe bes. 

1/6 van je muffins is 1/2 eiwitportie en 1 vezelportie. NIET OP OPSTARTDAGEN
1 week in de koelkast te bewaren.