Courgette met geitenkaas

Ingrediënten ( 2 personen)

1 courgette
tomatensaus zonder suiker*
200g champignons
1 kleine rode ui
120g geitenkaas ( die je kan verkruimelen)
olijfolie*
herbamare
afwerking: basilicum

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven op 180°. Snij de courgette in de lengte in plakken. Snij de champignons in plakjes en de rode ui fijn. Stoof de ui aan in olijfolie, voeg de champignons toe en stoof ze gaar. Kruid met herbamare. Bak de courgette plakken ook beetgaar aan in olijfolie.
Leg de courgette plakken op een ovenschaal, kruid met herbamare. Beleg iedere plak met 2 eetlepels tomatensaus, verdeel daarop de geitenkaas en het champignonmengsel. Zet de courgette 10min in een voorverwarmde oven. Werk af met de verse basilicum.
Per persoon kom je aan 1 eiwitportie en 1 groentenportie.