tongscharfilet met wakame, paprika en courgette slierten

Ingrediënten ( 2 personen)

400g tongscharfilets ( kan ook met andere witte vis)
10g gedroogde wakame rauw gewogen ( kan je kopen in de Aziatische winkel in een zakje)
200g courgette
200g rode paprika
olijfolie*
2 soeplepels sojasaus*
zwarte peper

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180° Kook de wakame 5 min in water, neem een mooie hoeveelheid water want de wakame zal wellen door het koken. Giet af en laat uitlekken. Snij de courgette in slierten met een spiraalsnijder. Snij de rode paprika in stukjes. Snij de wakame in stukjes. Stoof de paprika, de courgette en de wakame samen in een mooie hoeveelheid olijfolie aan tot ze bijna gaar zijn. Kruid met peper. Doe de visfilets in een ovenschotel, kruid ze met peper en giet en wat olijfolie over. Verdeel er het groentenmengsel over en de sojasaus en zet 10min in de voorverwarmde oven. (kijk of de vis gaar is, afhankelijk van de dikte en soort vis)

Dit is per persoon 1 eiwitportie en 1 groentenportie.