Torentje met rivierkreeftjes en avocado

Ingrediƫnten: 2 personen

1 avocado
2 pijpajuin
300g rivierkreeftjes
200g kleine tomaatjes
3 eetlepels olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
knijpcitroen*
scheutjes naar keuze zoals preischeutjes, asperges...

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Haal de pit uit de rijpe avocado, haal de pel eraf en snij ze in blokjes. Besprenkel ze met knijpcitroen. Snij de pijpajuin in ringen. Snij de tomaatjes in kwartjes. Meng de avocado, de pijnajuin, de tomaatjes en voeg de olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Voeg daarna de rivierkreeftjes toe. Zet je mengsel min 30min in de koelkast. Maak met behulp van een dresseerring een torentje met het mengsel. Haal de ring weer weg en werk af met wat scheutjes en een goede draai van de pepermolen op je bord.
Dit is per persoon 1 groentenportie en 1 eiwitportie.