Aperoplank

Ingrediënten: ( 4 tot 6 personen) 

2 bolletjes buffelmozzarella
50gr filet d’anvers
200g snoeptomaatjes
6 snackkomkommers
6 radijsjes
6 snackpaprika’s
handvol verse basilicum
paar takjes rozemarijn

Voor de dipsaus:
60g feta
50g griekse yoghurt 0%
knijpcitroen*
2 eetlepels olijfolie*
gedroogde oregano
gedroogde chilivlokken

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Doe de feta, de citroen, de olijfolie en de Griekse yoghurt in een hakmolen en mix alles samen even door.
Doe de saus in een potje en werk af met een snuifje oregano en chilivlokken.
Halveer de komkommers, de paprika’s en radijsjes. Snij de mozzarella in stukjes.
Schik alle ingrediënten mooi op je plank ( het oog wil ook wat) en werk af met de basilicum en rozemarijn.

Ideaal met een glaasje bubbels van PureTheWinery*!

Ben je nog bezig met het programma, dan neem je iets minder groenten bij de lunch of het diner die erop volgt.