Vispannetje met pompoensaus
Ingrediënten ( 2 personen)
300g vis naar keuze
50g sjalot
100g prei
100g wortel
150g pompoen
1 blikje kokosmelk van 200ml*
1 flesje brothway bouillon nordic lobster *
60g gemalen kaas
zwarte peper
himalayazout*
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°
Snij de sjalot fijn, de prei in ringen, de wortel en pompoen in stukjes.
Doe de helft van de sjalot en de pompoen in een pot en stoof deze even aan. Blus met de brothway bouillon en laat die zachtjes garen onder een deksel. Voeg er dan de koksmelk aan toe en mix de saus fijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
Stoof de rest van de sjalot samen met de wortel en de prei beetgaar, kruid naar smaak met peper en zout en verdeel ze daarna in een ovenschotel.
Leg er de rauwe vis (drooggedept) bovenop en verdeel er de pompoensaus over, werk af met de gemalen kaas.
Zet de ovenschaal voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.