Kip-curry salade

Ingrediƫnten:

4 eitjes
3 takjes pijpajuin
een paar takjes verse dille
75ml zelf gemaakte mayonaise (recept op de site of kan je bestellen in de rubriek "verse voeding" of via je consulent)
170 gr Griekse Yoghurt 0%
curry ( naar smaak)
himalayazout*
zwarte peper
130g gekookte of gebakken kipfilet

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en pel ze. Snij de kip in stukjes.Snij de pijpajuin in ringetjes. Snijd de dille fijn.
Meng de mayonaise en de yoghurt door elkaar Roer de curry door de mayonaise en yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Plet de eieren fijn en voeg toe aan de mayonaise/yoghurt. Voeg ook de stukjes kip toe, de lente-ui en de dille
Schep de salade goed om en laat minimaal 30 minuten in de koelkast afkoelen.
Lekker op het Leef & Eet brood, of op een cracker kan ook.
Als beleg kan je er enkele koffielepels van nemen. Let wel dit is geen volle eiwitportie dan en hoef je dan niet te tellen.
Wil je dit eten bij een slaatje als volle eiwitportie?
Neem dan 1/4 van het totale recept om aan 1 volle eiwitportie te komen, of 1/8 met nog 1 eitje erbij kom je samen ook aan 1 volle eiwitportie.