Overnight quinoa cacao pudding met peer en speculaas

Ingrediënten: ( 2 personen )

30g ongekookte quinoa*
15g chiazaad*
2 koffielepels cacaopoeder*
vloeibare stevia 100%*
340ml Griekse yoghurt 0%
2 peren
Mct olie*
speculaaskruiden *

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding: 

Spoel de quinoa goed onder stromend water. Doe de quinoa in een ruime hoeveelheid water (zeker 3x meer dan de quinoa) en breng aan de kook.
Laat 5 min koken en zet het vuur uit. Laat de quinoa nog 5 minuten na wellen, giet af en laat afkoelen. 
Meng de yoghurt met de quinoa, het chiazaad, de cacaopoeder en stevia naar believen en laat in 2 porties opstijven in de koelkast.

S ‘morgens:
Snij de peren in blokjes en stoof deze licht aan in mct olie. Strooi er de speculaaskruiden over.
Verdeel de peer op de pudding. 

Dit is 1 fruitportie, 1 vezelportie en 1 eiwitportie per persoon