Overnight quinoa cacao pudding met peer en speculaas
Ingrediënten: ( 2 personen )
30g ongekookte quinoa*
15g chiazaad*
2 koffielepels cacaopoeder*
vloeibare stevia 100%*
340ml Griekse yoghurt 0%
2 peren
Mct olie*
speculaaskruiden *
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding:
Spoel de quinoa goed onder stromend water. Doe de quinoa in een ruime hoeveelheid water (zeker 3x meer dan de quinoa) en breng aan de kook.
Laat 5 min koken en zet het vuur uit. Laat de quinoa nog 5 minuten na wellen, giet af en laat afkoelen.
Meng de yoghurt met de quinoa, het chiazaad, de cacaopoeder en stevia naar believen en laat in 2 porties opstijven in de koelkast.
S ‘morgens:
Snij de peren in blokjes en stoof deze licht aan in mct olie. Strooi er de speculaaskruiden over.
Verdeel de peer op de pudding.
Dit is 1 fruitportie, 1 vezelportie en 1 eiwitportie per persoon