Slaatje met asperges, garnalen en feta

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

350g groene asperges
50g rucola salade
60g fetakaas
200g grijze garnalen ( kan je bestellen via de rubriek verse vis )
30g zongedroogde tomaatjes*
30g walnoten*
balsamicoazijn *
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
chilivlokken

* verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de feta in blokjes en hak de walnoten grof.  Snij 2 cm van de achterkant van de asperge af, snij ze daarna in schuine grove stukjes van ongeveer 3 cm. Roerbak op middelhoog vuur de groene asperges in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Schep ze regelmatig om. Kruid met vers gemalen peper en himalayazout.
Dresseer de asperges op de rucola salade, verdeel de zongedroogde tomaatjes, de gehakte walnoten stukjes feta en grijze garnalen erover.
Overgiet met een scheutje balsamicoazijn. Kruid nog af met peper uit de molen,  zout en chilivlokken

Dit is per persoon 1 eiwitportie , 1 groentenportie, 1/2 notenportie .
Serveer eventueel met een sneetje Leef & Eet brood besmeerd met wat ghee* ( tel er dan nog een extra eiwitportie voor)