Courgetterolletjes met zalm en ricotta

Ingrediënten (2 personen )

350g courgette
100g gerookte zalm *( rubriek verse vis )
100g ricotta
olijfolie*
1 pot tomatensaus zonder suiker*
20g pijnboompitten*
50g zongedroogde tomaten*
Zwarte peper
himalayazout*
verse basilicum

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor 185°
Snij lange linten van de courgette.( met een mandoline bv) Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, overgiet met wat olijfolie, kruid met peper en zout en gaar 5 minuten in de oven.( zo rollen ze gemakkelijker)  Rooster kort de pijnboompitten..
Beleg ze met plakjes zalm, bestrijk met de ricotta en rol ze op.
Giet de tomatensaus in de ovenschaal en zet de courgette rolletjes rechtop in de saus.
Werk de ovenschotel af met de geroosterde pijnboompitten en zongedroogde Tomaatjes. Zet 10/15 minuten in de oven. Werk af met de verse basilicum.