Tagliatelle met spinaziesaus en zalm

IngrediĆ«nten ( 2 personen)  

250g konjac tagliatelle *
200g verse spinazie 
kokosolie*
olijfolie*
2 teentjes look
zwarte peper
Himalaya zout*
400g champignons
300g zalm
knijpcitroen*
25g zongedroogde tomaatjes *

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Hak de look fijn, snij de zalm in blokjes en spoel de konjac tagliatelle goed onder stromend water. Stoof de look aan in kokosvet, doe de spinazie erbij tot die goed geslonken is en kruid met peper en zout.
Doe de spinazie in een blender, besprenkel met enkele druppels citroen en mix fijn tot een gladde saus.
Stoof de champignons aan in olijfolie, kruid ze met peper en zout en haal ze uit de pan. 
Bak ook de zalmblokjes kort in olijfolie, kruid naar believen en neem uit de pan.
Laat de konjac tagliatelle 1 minuut koken en giet af.  
Meng de warme pasta met de spinaziesaus, de champignons en de zalm. 
Doe er op het laatste de tomaatjes bij.

Dit is 1 groenten portie, 1 eiwitportie en 1 vezelportie per persoon