Scampi's met courgette spaghetti

Ingrediënten: ( voor 4 personen)

800g courgette
800g scampi’s
1 flesje van 180ml Brothway bouillon nordic lobster*
kokosolie*
Herbamare*
4 eetlepels edelgistvlokken* ( meer info hierover in het woordenboek)

 *verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Pel de scampi’s, bak ze kort aan in kokosvet en kruid ze met herbamare. ( bak ze niet volledig gaar zodat ze straks niet taai zijn)
Snij de courgette met een spiraalsnijder in spaghetti.
Verwarm de kokosolie en bak de courgette 2 minuutjes al roerend aan.
Voeg de brothway bouillon toe samen met de scampi’s en laat nog 2 minuutjes verder warmen.
Strooi er de edelgistvlokken over net voor het serveren, zo krijg je een lekkere kaassmaak.

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.